00:00
00:00
EagleGuard
Hi, I write/compose/create music.

Arend van Stenis @EagleGuard

Age 30, Male

Composer

The Netherlands

Joined on 3/27/09

Level:
8
Exp Points:
682 / 710
Exp Rank:
95,384
Vote Power:
5.06 votes
Audio Scouts
7
Rank:
Scout
Global Rank:
43,604
Blams:
46
Saves:
159
B/P Bonus:
4%
Whistle:
Normal
Medals:
277
Supporter:
2y 11m 30d

Comments

Hoe gaat het tegenwoordig?

Goed hoor, dank je! Nog steeds erg druk, dus helaas geen tijd gehad voor nieuwe muziek, maar hopelijk komt daar binnenkort verandering in. Hoe gaat het met jou?

Hey. Fijn om weer eens van je te horen. Met mij gaat het uitstekend. Ik heb zomervakantie gekregen begin deze maand, en ik ben door een organisateur van NGUAC (een NGADM voor underdogs) uitgenodigd om aan de contest van dit jaar mee te doen. Dus ik voel me erg vereerd hiermee. Verder ben ik met school denk ik goed bezig geweest. Ik heb veel plannen voor deze vakantie.

Getekend BlighterProductions

Goed om te horen! In het verleden heb ik ook een keer of twee deelgenomen aan de NGUAC. Zeker de moeite waard en een leerzame ervaring. Ik ben benieuwd naar je inzendingen!

Hey, fijn dat het een leerzame ervaring was. Ik zit alleen een beetje te twijfelen of ik nou Quasar (mijn meest populaire nummer) of Pulsar (van dit jaar mijn beste nummer) moet inzenden.

Ik zou zeggen: kies het nummer dat naar jouw idee het meest representatief is voor jouw bekwaamheid!

Dankjewel. Ik heb gekozen voor het iconische nummer (Quasar). Ik dacht, aangezien die de meeste views heeft van allemaal (ruim 380) en een vrij hoge score (4.71/5.00⭐️) dacht ik dat die een goede kans zou maken.

Ik ben zelf op zich wel tevreden met de keuze. De beoordelingsrondes komen er snel aan.

Beste groet BlighterProductions